Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@13:48:35 GMT

تغییر شرایط نقل و انتقال فرهنگیان

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۹۱۰۳۷

تغییر شرایط نقل و انتقال فرهنگیان

در بخشنامه ابلاغی از سوی عسکری، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش آمده است: پیرو بخشنامه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ و در راستای عدم تمرکز، افزایش بهره وری و ساماندهی نیروی انسانی، همچنین افزایش رضایت شغلی و تسهیل شرایط خدمت فرهنگیان، اصلاحیه شیوه نامه نقل و انتقال نیروهای رسمی و پیمانی متقاضی انتقال دائم و موقت برون استانی با تاکید بر رعایت عدم نیاز مبداء و نیاز مقصد و سایر ضوابط و مقررات مربوط در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ذیل به برخی تعاریف مهم در این شیوه نامه اشاره شده است:

انتقال دائم برون استانی: جابجایی و تغییر همیشگی محل خدمت از یک منطقه استان به مناطق یک استان دیگر در قالب ضوابط و مقررات

 انتقال موقت برون استانی: جابجایی و تغییر یک ساله محل خدمت از یک منطقه استان به مناطق یک استان دیگر به منظور رفع مشکل کارکنان در قالب ضوابط و مقررات

متعهد خدمت: افرادی که به موجب قانون متعهدین خدمت و تنظیم سند در دفاتر اسناد رسمی متعهد می‌شوند که دو برابر مدت تحصیل (فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی) یا به میزان ۱۰ سال (پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی) در منطقه تعیین شده، خدمت کنند.

فرایند نقل و انتقال برون استانی سال تحصیلی آتی به صورت هماهنگ یک مرحله‌ای و پردازش نرم افزاری با توجه به فهرست فضلی امتیاز تأیید شده متقاضیان و براساس جداول تراز نیروی انسانی ادارات به تفکیک اداره / گروه رشته جنسیت انجام خواهد شد.

 ضوابط و مقررات ثبت درخواست انتقال

۱- انتقال دائم: نداشتن تعهد خدمت به منطقه، لازمه انتقال دائم است، بر این اساس فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی (به میزان دو برابر مدت تحصیل) و مستخدمین ماده ۲۸ (به مدت ۱۰ سال) و سایر کارکنان که تعهدی مبنی بر خدمت در مناطق مورد تعهد داده‌اند، مجاز به ثبت درخواست انتقال دائم نیستند.

۲- انتقال موقت: دارا بودن حداقل ۲ سال سنوات خدمت تجربی

 نکته: از سال تحصیلی جاری، تمدید انتقال موقت به مدت سه سال مجاز است لذا اداره کل آموزش و پرورش استان مکلف است در مدت اعلام شده نسبت به تعیین تکلیف متقاضیان انتقال دائم یا ساماندهی در استان مبداء خدمتی برابر ضوابط، اقدام لازم را معمول دارد.

 ۳-ملاک محاسبه سابقه خدمت آموزشی تمام وقت در آموزش و پرورش، سوابق مندرج در حکم کارگزینی تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ است.

 ۴- مدت سوابق خدمت به صورت حق التدریس، نهضت سواد آموزی، مأموریت به سایر دستگاه‌ها، تحصیل در مراکز تربیت معلم، تربیت دبیر، خدمت نظام وظیفه، قرارداد کار معین و ... جزو سابقه خدمت برای انتقال محسوب نخواهد شد.

انتقال استثناء

 در راستای حمایت از جوانی جمعیت، سیاست‌های کلی خانواده و به منظور حفظ کیان و انسجام این نهاد، موافقت با انتقال موارد ذیل به شکل استثناء انجام خواهد شد:

 ۱- انتقال زوج فرهنگی به محل خدمت همسر

 ۲- فرهنگیانی که همسر آنان شاغل نیروهای نظامی و انتظامی بوده و طبق امریه دستگاه مربوط (بدون درخواست خود)، منتقل شده باشند. (با تأیید بالاترین مقام نظامی یا انتظامی در استان)

۳-همسر جانباز در صورت تغییر دائم محل اشتغال جانباز در همان سال با ارائه تأییدیه از مراجع ذیصلاح به استناد ماده ۱۷ آیین نامه اجرایی ماده ۱۳ قانون تسهیلات استخدامی و جانبازان

 ۴- فرهنگیانی که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان مهلت ثبت درخواست انتقال، ازدواج کرده یا صاحب فرزند شده‌اند.

۵- همکاری که خود، همسر و یا فرزند وی بیماری حاد و صعب العلاج داشته باشد. (با ارائه رأی صریح شورای پزشکی استان در سال جاری مبنی بر عدم امکان مدارا و نداشتن امکانات و تجهیزات پزشکی در محل خدمت فعلی فرد)

 انتقال مشمولین استثناء، بدون احتساب سابقه خدمت امکان پذیر بوده و نوع انتقال این گروه از متقاضیان در صورت داشتن شرایط بند (۱) قسمت (د) و درخواست متقاضی به صورت دائم (به استثنای مقصد کلان شهر) و در غیر اینصورت موقت است.

ملاحظات

۱- در تکمیل جداول نیاز و عدم نیاز، به گونه‌ای برنامه ریزی شود، تا در تراز نیروی انسانی آن اداره کل خللی ایجاد نشده و مناطق کم برخوردار (مرزی، عشایری و روستایی) با کمبود نیروی انسانی مواجه نشوند.

۲- انتقال دائم به کلان شهرهای اصفهان، اهواز، تبریز، تهران، شیراز، قم، کرج و مشهد ممنوع بوده و صرفاً درخواست مأموریت (انتقال موقت) متقاضیان قابل بررسی است. لذا متقاضیان انتقال به این شهرها فقط مجاز به ارائه درخواست مأموریت (انتقال موقت) هستند. ضمناً برخورداری از تسهیلات خروج از کلانشهر، منوط به ارائه درخواست کتبی جداگانه است.

۳- ملاک بررسی وضعیت انتقال افراد در فرآیند پردازش، سمت و رشته تدریس اصلی کارکنان است. سمت و رشته تدریس اصلی، منطبق بر رسته و رشته شغلی استخدامی کارکنان است، مگر آنکه در طول خدمت، از طریق مجوز رسمی فرآیند تغییر سمت، تغییر کرده باشد. بدیهی است سمت و رشته تدریس اصلی همکاران، الزاماً منطبق با پست و رشته تدریس ابلاغ سالیانه اشتغال همکاران نیست.

۴- افرادی که در سال گذشته به صورت موقت منتقل شده‌اند در صورتی که تقاضای تمدید انتقال داشته و واجد شرایط باشند مکلف هستند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مربوط و ارائه مدارک و مستندات اقدام کنند.

برای مشاهده متن کامل شیوه نامه، اینجا کلیک کنید.

منبع: فردا

کلیدواژه: نقل و انتقال فرهنگیان ضوابط و مقررات نیروی انسانی رشته تدریس برون استانی انتقال دائم ثبت درخواست انتقال موقت محل خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۱۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی گذرگاه بیت حانون در شمال غزه پس از هفت ماه

طبق گزارش خبرگزاری سما فلسطین، ارتش رژیم صهیونیستی رسما از بازگشایی گذرگاه بیت حانون در شمال نوار غزه برای ورود کمک‌های بشر دوستانه به این منطقه خبر داد.

از آغاز جنگ در غزه در هفتم اکتبر گذشته (پانزدهم مهر ماه ۱۴۰۲) برای اولین بار است که این گذرگاه بازگشایی می‌شود.

این در حالی است که رسانه‌ها ساعاتی پیش گزارش داده بودند که بامداد امروز (چهارشنبه) ۲ کاروان کمک‌های بشردوستانه اردن که حامل مواد غذایی، آرد و دیگر اقلام خوراکی بود در مسیر حرکت به سمت گذرگاه‌های «بیت حانون» و «کرم ابو سالم» مورد حمله شهرک‌نشینان صهیونیست قرار گرفتند. آنها تعدادی از بسته‌های خوراکی را به خیابان‌ها پرتاب و خسارت‌های زیادی به آن وارد کردند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت
  • نماز جمعه شهرستان‌ها
  • هشدار نارنجی هواشناسی به چند استان
  • خیزش دانشجویی در آمریکا جنایت اسرائیل را نشان داد
  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟
  • بازگشایی گذرگاه بیت حانون در شمال غزه پس از هفت ماه